Bij Cinewalldeluxe bent u op de goede plek

Verhoog de esthetiek van je woonruimte

Een investering voor jarenlang kijkplezier

Projecten waar wij trots op zijn

Ontvang vandaag nog een vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen

Bij Cinewalldeluxe bent u op de goede plek

Bij Cinewalldeluxe bent u op de goede plek

Bij Cinewalldeluxe bent u op de goede plek

Tegelwerken

Het is mogelijk om uw tv-wand af te werken met tegels. De type tegel die u uitkiest, bepaalt de prijs. Wilt u voor natuurlijke tegels gaan, of toch de keramische tegels? Alles is mogelijk!

Hout

Wilt u kiezen voor een wat subtielere finish met hout? Ook dat is mogelijk! De door u gekozen hout zal de prijs bepalen. Een tv-wand van hout is nog nooit zo mooi geweest!

Schilderwerk

U kunt uw tv-wand ook laten schilderen naar elk gewenste kleur! U vraagt een kleur aan, en wij zullen het voor u regelen!

Behang

Gaat u toch liever voor een behang wat mooi bij uw interieur past? Dat kan! De keuzes zijn eindeloos!

Betonlook

Een betonlook is mogelijk in verschillende kleuren. Het voordeel van een betonlook is dat het waterbestendig is. Een cinewall afwerken met Beton Ciré is een complexe klus waardoor het wat prijziger kan vallen.

Op maat gemaakt

Bij ons is het mogelijk om alles op maat te laten maken. Vertel ons al uw wensen en laat het maken van uw droommeubel aan ons over! U kunt uw afmetingen zelf doorgeven, maar in principe kunnen wij alles zelf opmeten tijdens de eerste afspraak! Hierna bespreken wij de ontwerpen met u aan de hand van 3D-tekeningen. Na dit gesprek zullen wij er alles aan doen om uw luxueuze droommeubel zo perfect mogelijk in elkaar te timmeren!

Offerte aanvragen
Direct geregeld

Ervaren team van experts

Vakkundige motage

Maatwerk installatie