Designs & mogelijkhedenvoor de cinewall

Materialen, Kleuren en Afwerkingen bij CinewallDeluxe!

Cinewall biedt allerlei mogelijkheden voor u om mee te nemen in uw cinewall ontwerp. Cinewalldeluxe heeft allerlei soorten materialen, kleuren en afwerkingen voor u om uw woonkamer zo uniek en gepersonaliseerd mogelijk te maken!

Cinewall met haard

Bij Cinewalldeluxe kunt u ook kiezen voor de razend populaire cinewall met haard. Het zal uw cinewall een geheel andere uitstraling geven. Een cinewall met haard zal een geheel nieuw level van luxe ontgrendelen in uw woonkamer. U kunt zelf uw favoriete haard uitkiezen, of u kunt het aan ons overlaten! Bij het kiezen voor een cinewall met haard zal dit ook besproken worden tijdens de afspraak. Dit zal dan inbegrepen worden in het ontwerp, want bij het nemen van een haard moet er natuurlijk rekening gehouden worden met de afmetingen van de haard.

Breng een huiselijke, aangename en warme sfeer naar uw kamer met onze cinewall

Offerte aanvragen

Cinewall kosten

Cinewalldeluxe heeft een breed assortiment. De kosten zullen daardoor variëren en afhangen van het materiaal of de ingebouwde elementen die u in uw cinewall wilt laten maken. Voor de precieze prijzen kunt u een offerte aanvragen. Hierin zal alles vermeld worden.

Ontvang vandaag nog een vrijblijvende offerte

Direct geregeld
085-0190077

Waarom Cinewalldeluxe?

Tover uw woonkamer om tot een luxury metropolitan woonkamer

Bij ons zijn alle kleuren, ontwerpen en afwerkingen mogelijk

Ga voor een cinewall met haard voor extra luxe

Een luxury mini bioscoop helemaal voor uzelf

Tegelwerken

Het is mogelijk om uw tv-wand af te werken met tegels. De type tegel die u uitkiest, bepaalt de prijs. Wilt u voor natuurlijke tegels gaan, of toch de keramische tegels? Alles is mogelijk!

Hout

Wilt u kiezen voor een wat subtielere finish met hout? Ook dat is mogelijk! De door u gekozen hout zal de prijs bepalen. Een tv-wand van hout is nog nooit zo mooi geweest!

Schilderwerk

U kunt uw tv-wand ook laten schilderen naar elk gewenste kleur! U vraagt een kleur aan, en wij zullen het voor u regelen!

Behang

Gaat u toch liever voor een behang wat mooi bij uw interieur past? Dat kan! De keuzes zijn eindeloos!

Betonlook

Een betonlook is mogelijk in verschillende kleuren. Het voordeel van een betonlook is dat het waterbestendig is. Een cinewall afwerken met Beton Ciré is een complexe klus waardoor het wat prijziger kan vallen.

Elke gewenste kleur

Bij ons kunt u zelf uw cinewall laten maken met volledig uw eigen ontworpen design! Onze luxury modellen worden op maat gemaakt volgens uw behoeften en wensen.

Cinewall met haard

U kunt zelfs kiezen voor de extreem populaire cinema wall met haard! Of u nou een moderne zwarte, klassieke witte, of een hippe roze tv-want wilt, alles is mogelijk bij ons.

Design op maat

Cinnewalldeluxe kan uw cinewall elke gewenste kleur laten spuiten. Wij bieden ook een breed assortiment aan materialen en afwerkingen! Een volledig gepersonaliseerde tv-wand op maat.

Ervaren team van experts

Vakkundige motage

Maatwerk installatie